Avís Legal | Política de privacitat

Política de privacitat

1. Política de privacitat
CLUB TENNIS DE LA SALUT informa als usuaris del lloc web sobre la seva política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recollides per la navegació o sol·licitud d’informació a través d’aquest lloc web, així com dels dades personals de què disposi CLUB TENNIS DE LA SALUT recavades per qualsevol altre mitjà o motiu.

En aquest sentit, CLUB TENNIS DE LA SALUT garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 i la Llei 3/2018 de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals i manifesta el seu compromís amb la confidencialitat i seguretat de les dades.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT:
CLUB TENNIS DE LA SALUT
Mare de Déu de la Salut, 75
08024 BARCELONA
Telf. 932132400
NIF G080402133

2. Recollida, finalitat i tractament de dades
CLUB TENNIS DE LA SALUT té el deure d’informar els usuaris del seu lloc web sobre la recollida de dades de caràcter personal que es poden dur a terme, bé sigui mitjançant l’enviament d’un correu electrònic o en emplenar els formularis inclosos en el lloc web.

En aquest sentit, CLUB TENNIS DE LA SALUT serà considerada com a Responsable del tractament de les dades recollides mitjançant els mitjans anteriorment descrits.

Al mateix temps, CLUB TENNIS DE LA SALUT informa als usuaris que la finalitat del tractament de les dades recollides contempla: L’atenció de sol·licituds realitzades pels usuaris, la inclusió en l’agenda de contactes, la prestació de serveis i la gestió de la relació comercial , així com l’enviament d’informacions que tinguin relació amb el servei rebut.

Les seves dades seran degudament conservades i protegides contra pèrdua o alteració de la d’informació i accessos no autoritzats mentre es mantingui la relació comercial i el temps necessari per la prescripció de responsabilitats després d’haver cessat la mateixa, llevat que vostè ens indiqui el contrari i sempre que la normativa vigent permeti la supressió de les dades.

3. Comunicació d’informació a tercers
CLUB TENNIS DE SALUT informa als usuaris que les seves dades personals no seran cedides ni comunicades a terceres organitzacions, amb l’excepció que la cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb un encarregat de tractament el qual haurà estat degudament contractat amb totes les garanties que estableix el Reglament General (UE) 2016/679.

4. Drets dels usuaris
El Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal (UE) 2016/679, concedeix a les persones interessades la possibilitat d’exercir una sèrie de drets relacionats amb el tractament de les seves dades personals.
En la mesura que les dades de l’usuari són objecte de tractament o són conservades per part de CLUB TENNIS DE LA SALUT. Els usuaris podran exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició d’acord amb el que preveu la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals.

Per fer ús de l’exercici d’aquests drets, l’usuari haurà de dirigir-se mitjançant comunicació escrita a la següent adreça:

CLUB TENNIS DE LA SALUT, carrer Mare de Déu de la Salut, 75, 08024 de Barcelona, o enviant un correu electrònic a: ctlasalut@ctlasalut.com, aportant fotocòpia de la documentació que acrediti la seva identitat (DNI o passaport) em ambdós casos.

Aquesta comunicació haurà de reflectir la següent informació: Nom i cognoms de l’usuari, el domicili i les dades acreditatives i la petició de sol·licitud del dret que desitgi exercir.
L’exercici de drets haurà de ser realitzat pel propi usuari, el seu hereu o per una persona autoritzada com a representant legal de l’autoritzat. En aquest cas, s’haurà d’aportar la documentació que acrediti aquesta representació de l’interessat, acceptació de l’herència o poders.

També li informem que pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades o a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades si considera que han estat vulnerats els seus drets.

Política de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers la finalitat de les quals és facilitar la navegació, el seu correcte funcionament i realitzar estadístiques de les visites dels usuaris
En concret, aquest lloc web no recull dades de caràcter personal, només utilitza:
Cookies tècniques: són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació, i l’ús de les diferents opcions o serveis que hi ha en ella, com ara el control de trànsit i la comunicació de dades, Identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, realitzar el procés d’adquisició de serveis, fer la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació.

Cookies de personalització: són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari com ara l’idioma, el tipus de navegador a Mitjançant el qual accedeix al servei, la configuració regional des d’on accedeix al servei, etc.

Cookies d’anàlisi: són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per a això s’analitza la seva navegació a la nostra pàgina web amb la finalitat de millorar l’oferta d’informació o serveis que li oferim.

Vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador, però en aquest cas no garantim el funcionament de la pàgina.

Google Analytics
Aquest lloc web utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc. (“Google”). GoogleAnalyticsutilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats a l’ordinador, per a l’ajuda del lloc web per analitzar com els usuaris utilitzen el lloc. La informació generada per la cookie en el lloc web (incloent l’adreça IP) serà transmesa i emmagatzemada per Google en els servidors dels EUA. En cas d’activació de l’anonimització d’IP, Google anonimitzarà / truncará l’últim octet de l’adreça IP per Estats de la Unió Europea, així com per a altres parts inclosos en l’acord sobre l’espai econòmic europeu. Només en casos excepcionals, els servidors de Google als EUA. I accepti la plena adreça d’IP.

En el número de venedor del lloc web, Google utilitzarà aquesta informació per avaluar l’ús del lloc web, recopilant informes de l’activitat del lloc web per als operadors de llocs web i la classe de proveïdors de serveis WEB i l’ús d’Internet en el proveïdor de la pàgina web. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altre dada en possessió de Google.

Podeu rebutjar l’ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració del navegador. No obstant, si fa això, pot ser que no pugui utilitzar la plena funcionalitat d’aquest lloc web.
A més, podeu evitar que Google recopili i utilitzi dades (cookies i adreces IP) baixant i instal·lant el connector del navegador disponible a:
http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/

Es pot trobar més informació dels termes i condicions d’ús i la política de privacitat de les dades a http://www.Google.com/Analytics/terms/GB.html
O a http://www.Google.com/intl/en_UK/Analytics/privacyoverview.html

En aquest lloc web, el codi de Google Analytics es complementa amb “gat.Anonymize Ip();” per garantir una recollida anónima d’IP (anomenat IP Masquerade).

Com alternativa al complement del navegador, pot fer click en aquest enllaç per evitar la recopilació per Google analytics en aquest lloc web.

Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús. Veure política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies