Mare de Déu de la Salut, 75    ctlasalut@ctlasalut.com     (+34) 93 213 24 00       7.30-24-00   fb

Club Tennis de La Salut, un lloc màgic al cor de Barcelona 

El Club Tennis de La Salut es troba en un marc incomparable on l'esport, la natura i el lleure són la seva activitat principal.

Un lloc privilegiat al peu de la Serra de Collserola, ple de fonts, jardins i natura.

Vine a gaudir d'aquest entorn màgic  al cor de Barcelona.

 


Inscriu-te ara

Alta Online a partir de 49,96€* (quota adult amb incentiu fiscal aplicat)

Vine a gaudir del renovat Club Tennis de la Salut 

15 pistes de tennis, 9 de pàdel més 1 individual, piscina exterior, jacuzzi, sala de fitness, zona social, zona de jardins, parcs infantils, restaurant, zona chill out... no voldràs marxar!

 


Últimes Noticies

Endesa

patrocinador agrupacio mutua

Diputació de Barcelona

Babolat

Dibar

Austral

Solan de Cabras

San Miguel

Efienergy

Newsletter

No et perdis les nostres novetats, promocions, resultats de campionats i molt més. 

 

Contacte

93 213 24 00

Email: ctlasalut@ctlasalut.com

Mare de Déu de la Salut nº75

08024 Barcelona

Tono-Gym. Gimnàstica d’enfortiment general, amb mancuernas, elàstics, pilotes, barres, etc.

Stretch-express. Sessions de 30’ on es treballa la musculatura abdominal i es finalitza amb uns estiraments.

Circuit Training. És una forma de condicionament físic o entrenament de resistència utilitzant aeròbics d'alta intensitat. Està dirigita a augmentar la força i la resistència muscular. Un "circuit" l'exercici és una finalització de tots els exercicis indicats en el programa. Quan un circuit està complet, es comença el primer exercici de nou per al següent cricuit. Tradicionalment, el temps entre els exercics d'entrenament de circuit és curt, sovint amb un moviment ràpid per al següent exercici.

Assesorament Físic. Si tens qualsevol consulta, vols preparar una rutina o entrenar per algun esport específic aquesta és la teva hora. Els nostres entrenadors et resoldran qualsevol consulta que tinguis.

Ciclisme-indoor. Activitat esportiva dirigida per un especialista i realitzada en grup sobre bicicletes estàtiques, amb suport musical.

Pilates. Enfortiment de tots els músculs del cos, especialment la cintura fisiològica (abdominals, lumbars i obliquo) i millora de la capacitat pulmonar.

Ciclisme-indoor. Activitat esportiva dirigida per un especialista i realitzada en grup sobre bicicletes estàtiques, amb suport musical.

Zumba. Classe de ball fitness, inspirada en música llatina. Combina ritmes ràpids i lents que tonifiquen moldeen el cos, obtenint beneficis cardiovasculars i una tonificació muscular.

Tono-Gym. Gimnàstica d’enfortiment general, amb mancuernas, elàstics, pilotes, barres, etc.

GAP + Estiraments. Enfortiment dels glutis, abdominals i cames + sessió d'estiraments

Manteniment. És una activitat dirigida a un client més heterogeni ja que en ella poden trobar beneficis tant aquelles persones d'una edat més avançada que es trobi en un bon estat de forma, així com aquelles altres més joves que vulguin aconseguir i mantenir un bon estat de forma aconseguint millorar a nivell cardiovascular així com una tonificació general de tots els grups musculars.

Pilates i Estiraments. Enfortiment de tots els músculs del cos, especialment la cintura fisiològica (abdominals, lumbars i obliquo) i millora de la capacitat pulmonar combinat amb una sessió d'estiraments.

Ioga. Exercicis de concentració, relaxació, flexibilitat, força i equilibri.

TBC. Combina exercicis aeròbics I de força – resistència muscular. Ofereix un condicionament físic general, sense centrar-se en un aspecte o part concreta del
cos, sinó proporcionant exercicis que serveixen per estar en forma. Durant la sessió s’utilitzen molts tipus de materials i es porta a terme una treball molt compensat.

Abdo-Stretch. Sessions de 30’ on es treballa la musculatura abdominal i es finalitza amb uns estiraments.

Iogalates. Sessió de baix impacte on es treballa combinant elements bàsics del Ioga i el Pilates. Dirigit a tothom qui vulgui millorar l’equilibri cos-ment, a més de treballar la flexibilitat, la força, la postura i les capacitats de concentració i relaxació.

Running. Sessions de 60 minuts on surtirem a còrrer per gaudir dels beneficis del running.

Utilitzem cookies propies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús. Veure política de privacitat.