Termes i condicions

Termes i condicions

Informació general

Les presents condicions generals s’apliquen a tots els pagaments efectuats dins del territori espanyol, incloses les illes Balears, Canàries i fets al CLUB TENNIS LA SALUT.

 

CLUB TENNIS LA SALUT utilitzarà aquestes dades per gestionar el servei de la seva inscripció a alguna activitat que hagi realitzat i per comunicar-nos amb vostè. No s’utilitzarà per a res més ni es comunicarà a tercers tret de que sigui obligatori per llei o per prestar-li un servei. Si vol ampliar la informació referent a la normativa de protecció de dades, visiti la nostra Política de Privacitat.

 

La llei aplicable i la jurisdicció competent serà la vigent en el dret espanyol.

 

Preus: Els preus indicats a les activitats porten inclosos els impostos adients i no hi ha cap més despesa que les indicades en cada reserva, si és el cas.

 

Mode de pagament: El pagament es realitzarà a través d’un TPV virtual amb la seva targeta de crèdit.

 

Dades del Responsable: Per tal de complir amb la normativa de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat d’Informació i del Correu Electrònic, així com amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, l’informem de les dades de CLUB TENNIS DE SALUT:

 

Mare de Déu de la Salut, 75
08024 BARCELONA
NIF: G08402133

Inscrita al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya amb el número 1417.

Telèfon: 932132400
e-mail de contacte: ctlasalut@ctlasalut.com

 

Aquest correu de contacte també el pot utilitzar per exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades o per l’oposició al tractament de les mateixes. Per a més informació visiti la nostra Política de Privacitat.

Condicions d’ús

A l’utilitzar el servei de reserves online, vostè es compromet a:

 

  • Que la informació que doni sigui veraç i fiable.
  • Que és vostè major de 18 anys.
  • Que si inscriu a una tercera persona té el seu permís per comunicar les seves dades.

 

Vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador, però en aquest cas no garantim el funcionament de la pàgina.

Anul·lacions i reintegració

Un cop feta la reserva, el pagament ja estarà realitzat. Si vostè anul·lar la reserva una setmana abans que comenci l’activitat li serà reemborsada la totalitat de l’import que hagi abonat.

 

Si l’anul·lació es fa passat aquest termini, se li reemborsarà el 50% del l’import que hagi abonat. Passat aquest temps, no es reemborsarà cap quantitat perquè no serà possible cobrir la reserva que hagi realitzat.