Comparte la noticia!

Us comuniquem que a causa de la proliferació de bicicletes, patins i altres vehicles similars i a fi de promoure una bona convivència, des del dia 1 d’agost, està a la vostra disposició un nou espai destinat a l’aparcament de patins, al mateix temps dir-vos que s’ha ampliat i canviat de lloc la zona per aparcar bicicletes i s’han ampliat les zones per a les motos.

Esperem que aquests nous espais ajudin al fet que els usuaris d’aquests vehicles no utilitzin els espais comuns com el vestíbul, cafeteria, vestidors, pèrgola, etc. per aparcar els vehicles esmentats.

Ubicacions:
– Patins: final pista 12 (amb un total de dotze places)
– Bicicletes: final pista 12 (amb un total de sis places)
– Motos: zona aparcament de baix al costat mòdul verd

Caldrà que vosaltres porteu l’antirobatori, cadenat, pitó o estri adequat per garantir la seguretat.

Per aquest motiu, no es podrà accedir amb aquests vehicles a les instal·lacions del club, només es podrà circular amb patins i bicicletes en el recorregut lògic d’entrada al Club a l’aparcament corresponent.