Comparte la noticia!

Davant l’evolució dels esdeveniments amb la situació sanitària provocada pel coronavirus CORVI-19, Us comuniquem que segons acord pres per dotze Clubs de Barcelona i Província s’ha acordat que

Federació Catalana de Tennis

Pel Grup G12

Els clubs esportius seguim amb rigor les recomanacions de les autoritats sanitàries competents, aplicant les mesures de prevenció i responsabilitat ineludibles en una situació d’excepció com la present.

El Decret SLT/720/2929 de 13 de març marca noves mesures de contenció que ens porten al TANCAMENT TOTAL DE LES INSTAL·LACIONS, mesura que aplicarem a partir d’avui divendres 13 de març a les 16 hores. Aquestes mesures tenen una vigència mínima de 15 dies revisables.

Agraïm la comprensió dels nostres socis davant una mesura que mai ens hagués agradat adoptar, però ens veiem abocats pel bé comú davant la pandèmia declarada. Sobre qualsevol modificació que es produeixi en aquesta mesura o en qualsevol que es poguessin adoptar en el futur per imperatiu legal o sanitari, estaran puntualment informats a través dels canals habituals de cada Club. Per a preservar la seguretat de tots, també hem apel·lar al fet que cada soci, individualment, sigui responsable de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i mantenir els protocols adequats doncs l’actitud individual afecta al col·lectiu