Comparte la noticia!

Benvolguts socis i sòcies;

Un cop més, desitgem que tots estigueu bé i en bon estat de salut.

Tal i com es va comunicar a l’anterior correu electrònic, restàvem a l’espera de confirmar si dilluns 18 de maig podríem obrir el Club ja que el Govern de la Generalitat havia plantejat l’obertura dels clubs a l’aire lliure com a una de les mesures de desescalada a la Fase 0,5 de la ciutat de Barcelona.

Tot i les afirmacions que han realitzat alguns medis de comunicació, la realitat és que no s’ha publicat al BOE (Butlletí Oficial de l’Estat) que les mesures previstes s’hagin aprovat. La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física ha publicat de forma específica quines zones i en quines condicions es pot reprendre l’activitat física a Catalunya. A l’enllaç següent hi trobareu el detall: 

http://esport.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/comunicat-fexiblitzacio-fases

A més a més, la Federació Catalana de Tennis ha emès un comunicat amb la intenció d’aclarir la situació. Us el fem arribar Annex

Lamentablement, de moment hem de mantenir tancades les instal·lacions a l’espera de noves mesures i directrius establertes pel Govern i les autoritats pertinents. 

El protocol que us vam fer arribar queda posposat i l’accés al Club serà exclusivament per a fer ús del servei de perruqueria; sempre amb cita prèvia i complint amb les mesures higièniques preventives que el Club ha establert.

Tan bon punt rebem notícies en relació a l’obertura del Club us ho comunicarem.