Comparte la noticia!

Restaurant, Snack i chill-out
El dia 22 de juny obrim el restaurant amb el 50% d’ocupació i el servei ofert fins ara a la pèrgola es farà a l’Snack. El dia 25 de junyobrirem el chill-out, per reservar al telèfon 635578313, en breu us farem arribar la nova carta elaborada. Només estarà permès el servei a taula. 
Vestidors, dutxes i lavabos
En el moment que entrem en fase 3, els vestidors estaran oberts per canviar-se i dutxar-se, però serà amb aforament limitat. Per tant, demanem i aconsellem que per evitar cues i esperes tots aquells que puguin canviar-se i dutxar-se a casa ho facin. Caldrà respectar les distàncies de seguretat establertes al’hora de canviar-se i dutxar-se i evitar el contacte amb altres persones, respectant el distanciament entre persones. És obligatori l’ús de la mascareta en tots els vestidors (excepte per dutxar-se).
Gimnàs nou
El dia 25 de juny obriremel gimnàs nou del club, amb horari provisional de dilluns a divendres de 8h a 14h i de 17h a 21h, dissabtes de 9h a 14h i de 17h a 20h i diumenges de 9h a 14h. Recordeu que l’accés al gimnàs haurà de ser amb reserva prèvia trucant al telèfon 628232907 degut al aforament limitat. És obligatori portar tovallola i l’usuari ha de desinfectar les màquines i el material utilitzat abans i després del seu ús. No està permesa l’entrada amb calçat de tennis, pàdel o xancletes i s’ha d’accedir vestit amb roba esportiva.  No en podran fer ús els menors de 15 anys.
Descarregar horaris

Reserva de pistes
La reserva de pistes podrà ser presencial i seguirem mantenint les reserves per telèfon per no col·lapsar l’aforament a control de pistes, seguim amb el mateix reglament com fins avui.
Horaris piscina
Ampliem l’horari de la piscina de dilluns a diumenge de 10h a 21h a partir del 22 de juny. Les reserves seran d’1 hora i es podran realitzar amb 48h d’antelació. Totes les reserves s’hauran de continuar fent per telèfon. S’obrirà el servei d’hamaques, el socorrista desinfectarà cada cop que un usuari finalitzi la seva hora reservada. L’aforament serà limitat i es complirà amb les normes establertes.
Parc infantil i salons del Club
En fase 3, obrirem les sales de joc amb les mesures de restricció establertes . El parc infantil i romandrà tancat.
Administració
Obrim les oficines del club amb horari de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 a 15.30 h a 19.00 h
Casals d’estiu
Es realitzaran els casals d’estiu per als infants amb la màxima seguretat i seguint tots els protocols i models establerts per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Es pot trobar tota la informació a la web del Club.