Comparte la noticia!

De l’1 de setembre al 19 de juny es portarà a terme el curs 2020-2021 de l’escola de tennis i de pàdel.

ESCOLA DE TENNIS: es realitzen cursos de diferents nivells i per a totes les edats.
Per als més petits, a partir dels 3 anys, està el grup de KIDS TENNIS en el que mitjançant jocs i activitats adaptades a l’edat i al nivell de l’infant s’aprenen habilitats relacionades amb aspectes tècnics del tennis. Una activitat en la que els més petits s’acosten al tennis d’una forma lúdica i motivadora.
Un cop tinguin la base, aniran al grup d’INICIACIÓ on assentaran la coordinació motriu, velocitat i el treball tècnic incorporant treballs de flexibilitat, amplitud de moviment i resistència.

ESCOLA DE PÀDEL: la INICIACIÓ en el pàdel és a partir dels 8 anys. Es treballen els cops bàsics del pàdel i situacions de joc real, mitjançant jocs i activitats adaptades als diferents nivells. També adquireixen coneixement en la tàctica i l’estratègia de joc i de partit.

Les escoles de tennis i pàdel estan obertes a tothom, no obstant, els socis tenen avantatges a les tarifes de les escoles i a les activitats d’estiu.