Comparte la noticia!

Des d’avui l’aplicació de reserva de pistes està operativa.


Des d’avui 08 de febrer de 2021 es pot fer ús de la nova aplicació del CT La Salut, una aplicació que et permet fer reserva de pistes, consultar informació, consultar l’estat de les pistes, etc.

L’aplicació només la podran fer servir aquells socis que disposin de títol i siguin majors de 17 anys. Els altres socis hauran de realitzar les reserves com de forma regular (telefònicament o presencialment).

Per poder reservar (en línia) i accedir a la pista, s’haurà de passar obligatòriament per control de pistes per poder validar la reserva. En el cas que el soci no passi per control de pistes hi haurà un avís previament, abans d’una penalització.

Qualsevol altre dubte, podeu trucar-nos o bé venir presencialment per resoldre els vostres dubtes.