Comparte la noticia!

Davant la inquietud i incertesa provocades per la situació sanitària actual, el Club vol informar als socis que, de moment, mantenim l’activitat social amb total normalitat, veient-se afectada exclusivament la competició esportiva.
No obstant això, romanem atents a la informació i a les recomanacions de les autoritats, i aplicarem en tot moment aquelles mesures i instruccions que poguessin ser imposades pels organismes competents.
És el moment de demanar-vos que extremeu les mesures d’higiene. Agraïm l’esforç que pugueu fer entre tots per suportar aquesta situació amb les màximes garanties possibles.
Consulta aquí el document informatiu de Catsalut.
Afectació en la competició esportiva
L’activitat de les nostres escoles esportives es manté amb normalitat fins a nou avís i seguirem en tot moment les directrius que vagin establint els organismes oficials.
Seguint el comunicat emès per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, totes les competicions esportives autonòmiques en totes les categories queden temporalment suspeses durant un període mínim de 15 dies.Demanem la col·laboració de tots els socis i sòcies.