Comparte la noticia!

Us comuniquem que, a causa de les obres que s’estan duent a terme a la pista núm. 15 per a la seva adaptació com a pista ràpida, l’aparcament principal del club (ubicat a l’esquerra un cop superada la barrera d’accés) restarà fora de servei des del dimecres, 28 d’octubre fins al divendres 30 d’octubre a les 18.00, ambdós inclosos.
La zona d’aparcament per a vehicles quedarà restringida a la zona superior (àmbit més proper a la masia-club social) i, en cas que les places siguin ocupades en la seva totalitat, no es permetrà l’accés de nous vehicles al recinte fins que hi hagi places disponibles.
L’accés per a vianants al club restarà sense interrupcions, i l’aparcament per a motocicletes es mantindrà en les zones i places destinades a tal efecte actualment.
Us demanem que disculpeu les molèsties que aquestes actuacions puguin ocasionar. Continuem treballant amb la finalitat de millorar les instal·lacions i serveis del nostre Club.

Us informem que el Club ha arribat a un acord amb el pàrquing del Club Europolis/Holmes Place situat al carrer Pau Alsina, 120-140.

Preu 2€ / hora

Caldrà que segelleu el tiquet de l’aparcament a Control de Pistes.