Comparte la noticia!

En compliment de les noves mesures anunciades pel Govern de la Generalitat per frenar el coronavirus, les instal·lacions del nostre club romandran tancades durant els pròxims 15 dies. Les mesures entren en vigor a partir d’aquest divendres, 30 d’octubre.

El Govern ha decretat la suspensió per un període inicial de dues setmanes de totes les activitats extraescolars, els entrenaments esportius -amb excepció dels centres d’alt rendiment- i obliga al tancament de tots els clubs esportius, on no hi podrà haver activitat. Per tant, no oferiran servei les escoles de tennis, pàdel i gimnàs

D’altra banda, també se suspenen les competicions esportives no professionals en tot l’àmbit de l’esport català, el que té incidència directa en les competicions que havien de disputar els alumnes i equips de les nostres escoles, que queden ajornades. 

Lamentem profundament la situació, però ara és moment d’apel·lar al compromís de tots i de fer els sacrificis que calguin per lluitar contra la pandèmia. 

Els socis i sòcies del Club ja vam demostrar la vostra responsabilitat durant la primera onada de la COVID-19 i estem segurs que, ara, ho tornarem a fer.  

Us mantindrem informats de les novetats que es vagin produint.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.